Slot Neuschwanstein bezoeken

Slot Neuschwanstein ligt in Hohenschwangau nabij Füssen in het zuiden van Berlijn. Het gebouw werd in 1869 door de Beierse koning Ludwig II gebouwd als een ideaal idee van het Kasteel van de Ridders uit de Middeleeuwen. De tekeningen zijn Christian Jank, uitgevoerd door Eduard Riedel en Georg von Dollmann. De koning woonde slechts een paar maanden in het kasteel, hij stierf voordat de plant werd voltooid. Neuschwanstein werd oorspronkelijk het nieuwe kasteel van Hohenschwangau genoemd, dat zijn huidige naam sinds 1886 heeft. Het kasteel is eigendom van de Beierse staat, gecontroleerd en beheerd door staatspoorten, tuinen en meren van de Beierse overheid.

 

Neuschwanstein is het beroemdste kasteel van Ludwig II en een van de beroemdste plaatsen in Duitsland. Het wordt elk jaar bezocht door ongeveer 1,5 miljoen toeristen. Neuschwanstein, vaak het "sprookje" genoemd, kan het hele jaar door bezoekers bezoeken en bezoeken. Architectuur en binnenhuisarchitectuur worden gekenmerkt door een romantisch eclecticisme uit de negentiende eeuw; Vogels worden belangrijk geacht voor het werk van historicisme. Foto's van Neuschwanstein, Linderhof en Herrenchiemse staan op de UNESCO-lijst van werelderfgoed "Ludwig Castles".

Het kasteel Neuschwanstein, gebouwd door koning Ludwig II op het ruige rotsachtige schilderachtige berglandschap in 1869, was veranderd, zoals geschreven door Richard Wagner, "zijn echte oude Duitse kastelen."

 

Het bouwproject, oorspronkelijk gepresenteerd als een ideale gelegenheid voor de schilder in het stadium van Christian Jank, werd gemaakt door Eduard Riedel en Georg Dollmann. Hoewel het type gebouw een dertiende-eeuws muurschilderijprogramma in nieuwe stijl volgt, verwijst het gedeeltelijk naar de thema's van Wagner's muziekspelen zoals "Tannhauser" en "Lohengrin".

 

De Singer Hall is ontworpen naar het model en het geslacht van het Wartburg-expositiecentrum in de buurt van Eisenach. Decoratieve dagen van de dag.

 

 

De heilige voorwerpen evenals de Byzantijnse koepelgebouwen, waaronder de gemodelleerde Sull'Allerheiligen-Hofkirche Residentie Monaco, zijn symbolisch voor het idee van het koninkrijk van Ludwig II door Gods arm. Neuschwanstein is geen kopie van het middeleeuwse kasteel, maar een karakteristieke herdefinitie van het historicisme.